Mržnje bez porodica

U fokusu rada Instituta za evropske poslove je praćenje pregovora Srbije sa EU i jačanje kapaciteta svih uključenih u procesu. Imajući u vidu složenost i dugotrajnost ovog procesa, Institut okuplja veliki broj stručnih saradnika sa kojima organizuje treninge, debate i druga usavršavanja zato što želimo da svojim radom doprnesemo boljem razumevanju evroatlantskih integracija. Institut radi na organizovanju treninga i pružanju multiperspektivnih informacija kako bismo omogućili aktivno učešće stručne javnosti i građana u procese donošenja odluka. Institut aktivno zagovara i zalaže se za temeljne reforme u okviru pegovaračkog procesa i u saradnji sa partnerima jačamo kapacitete Srbije da se suoči sa izazovima u globalnom svetu kroz zajedničko delovanje, koje za krajnji cilj ima aktivno članstvo Srbije u evroatlantskim okvirima za dobrobit svih građana.

Inicijativa mladih za ljudska prava je regionalna mreža nevladinih organizacija sa programima u Srbiji, Kosovu, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Inicijativa je formirana od strane mladih ljudi iz ovih zemalja koji su želeli da stepen participacije mladih u demokratizaciji bude veći, i sa željom da osnaže vladavinu prava kroz proces suočavanja s prošlošću i uspostavljanje novih, progresivnih veza u postkonfliktnom regionu nekadašnje Jugoslavije.

Active Balkans  je „bulevar mladih“, mesto gde možete pronaći informacije, vesti i edukativne materijale od značaja za aktiviste i aktivizam na Balkanu.

Active Balkans je tu da obrazuje, obavesti, podseti i informiše. Danas smo tu za one organizacije i aktiviste kojima je potreban materijal za realizaciju programa, trudimo se da skupljamo i distribuiramo sadržaje koji su korisni i prijemčivi aktivistima.

Luka Božović je aktivista i trener veština koji sarađuje sa organizacijama civilnog drutšva i drugim organizacijama u Srbiji i Evropi.

Krovna organizacija mladih Srbije sada predstavlja najviše predstavničko telo mladih u Srbiji. KOMS je savez udruženja koji trenutno okuplja 97 organizacija članice (organizacije mladih i za mlade) sa čitave teritorije Republike Srbije.

Pančevo city je slobodno mesto, autonomni prostor tolerancije, stanje svesti koje afirmiše vrednosti demokratije i građanskog društva, vrednosti koje su jedini odgovor na beznađe u kome se batrgamo. Ovo što živimo više nije pitanje politike, jer ovde politike nema; ovo je postalo stvar časti, svesti, savesti, elementarnog dostojanstva i očuvanja zdravog razuma.

EIZO profesionalni monitori namenjeni su za poslovne korisnike, CAD/CAM planiranje,  upotrebu u području medicine, za igranje zahtevnih računarskih igara, grafički dizajn i rad sa profesionalnima fotografijama.

Fujitsu pruža opsežnu ponudu skenera. Proizvedeni su po najvišim standardima kvalitete i poznati zbog svoje pouzdanosti. Prema nezavisnim istraživanjima Fujitsu na evropskom tržištu proda više optičkih skenera nego sva njegova konkurencija ukupno.

GstarCAD je vrhunska 2D/3D CAD (Computer aided design) softverska platforma bazirana na IntelliCAD tehnologiji. Njegove moćne funkcije, .dwg-kompatabilne programske platforme, isplativa rešenja i operativni interfejs jednostavan za korišćenje osiguravaju da se Vaša inspiracija za dizajn sprovodi tačno, vešto i velikom brzinom.

Grupa e-DISTI d.o.o. vodeći je distributer sistema za besprekidno napajanje na području Balkana. Grupa e‑DISTI osnovana je 2010. godine od strane iskusnih stručnjaka u području prodaje, tehničke podrške i osiguranja od svih rizika. Od osnivanja, dalje grupa se širi na nova tržišta Evrope.

SKENER se bavi prodajom kancelarijskih skenera

Kodak je vodeći svetski proizvođač dokument skenera. Njihove uređaje odlikuju mnogobrojne inovacije i jednostavna upotreba. Kodak skeneri utemeljeni su na međunarodnima standardima za softver i predstavljaju najkvalitetnije rešenje za upravljanje dokumentima. Pomoću Kodak dokument skenera možete brzo i efikasno dobijati informacije iz elektronskih i štampanih dokumenata a pored toga svoje postojeće papirne arhive digitalizovati i prebaciti u sigurne i bezbedne, pretražive elektronske formate.